Şanlıurfa’da AK Parti’ye verilen desteklerle rekorlar kıran Eyyübiye ilçesinde, büyük bir aile daha Hayatı Harrani Mahallesi’nde seçim ofisi açarak topluca AK Parti’ye katıldı.

İyi Parti’den ayrılarak AK Parti’yi destekleme kararı alan Karataş ailesinin kurduğu seçim irtibat ofisinin açılış törenine, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, belediye meclis üyeleri ve adayları katıldı.

Büyük bir coşku ve sevincin yaşandığı törende konuşan Bekir Bozdağ, Eyyübiye’de sağlanan birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyerek, aldıkları karardan dolayı Karataş ailesini tebrik etti.

Yeni dönemde Eyyübiye’nin birinci öncelikleri olacağını ve önemli hizmetleri birlikte gerçekleştireceklerini belirten Bozdağ, rızaya dayalı kentsel dönüşüm, raylı sistem ulaşım, hızlı tren, şehir hastanesi, TBMM’ye sunulan Şanlıurfa Turizm Alan Yönetimi gibi konularda bilgiler verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da İYİ Parti’den ayrılarak AK Parti’ye katılan Kasım Karataş ve ailesini tebrik ederek, “İnşallah vereceğiniz desteklerle hem Şanlıurfa’nın hem de Güneydoğu Anadolu’nun rekorunu kıracağız. Verdiğiniz oylarla bugüne kadar Eyyübiye’ye çok büyük hizmetler kazandırdık. Bu desteklerinizle Cumhurbaşkanımızdan ne talep ettiysek bizi geri çevirmedi. İnşallah yeni dönemde de vizyonel projelerle sizlere hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da AK Parti’ye gönül veren tüm Eyyübiyelilere teşekkür ederek, bu seçimde en az yüzde 75 oy oranını hedeflediklerini ifade etti. AK Parti’ye katılan Karataş ailesine şükranlarını sunan Moğal, “Tüm Eyyübiyeliler AK Parti çatısı altında, birlik beraberlik içinde olmaya devam edecekler” dedi.

Konuşmaların ardından TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Karataş ailesi adına Kasım Karataş’a AK Parti rozeti takarak tebrik etti. Seçim ofisinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, Karataş ailesi fertleri ve mahalle sakinleri, Bekir Bozdağ, Mehmet Kuş ve Mehmet Moğal ile sohbet ederek, yeni döneme dair fikir ve düşüncelerini paylaştılar.