Millet Sayın Erdoğan'a ' ona minüt ' değil ' dur münit' dedi.

Sözde Filistinliler ile yas tutup, İsrail ile her türlü ticareti yapanlara sandıkta ayar verdi.

Faiz lobisine 2024 bütçeden 500 milyar lira üzerinde verecek olan ve yine bir avuç zengine dolar kur farkı adı altında 800 milyar tl veren, yap işlet devir et adı altında yollara, köprülere, hava alanlarına ve hasta garantili hastanelere her yıl milyonlarca para aktaranlara ve sıra emeklilere gelince paramız yok diye emeklileri açlığa mahkum edenlere Emekliler ' Eğer emeklilere 7 bin lira verirsem çalışanlara maaş veremem, ekonomi batar ' diyen Sayın Erdoğan'a ' herkese veren, bize vermeyene bizde, sandıkta vermeyiz cevabını verdi.

İnsanlar faizi artırın diyenlere" Nas var Nas , Nas orada durduğu müddetçe sana bana ne olur beni faizleri asla yükseltmem" diyerek politika faizini yüzde 8.5 ' ten yüzde 50' ye çıkaranların Nas hakkındaki samimiyetine inanmadığı sandıkta tescilledi.

İnsanlar 3 Y ile mücadele edeceğiz değip 3 Y' ye zirve yapanlara inmadığını ve kandırıldığını gösterdi.

İnsanlar Türkiye ' yı Avrupa Birliğine sokacaklarını, siyasi partiler ve seçim yasalarını değiştireceklerini ve lider sultasına son vereceklerini ve sonradan demokrasiyi ortadan kaldırıp tek adam sultasına bürünenlere sandıkta hak, hukuk ve adaleti tesis ederek gerçek parlementer sisteme dönün ayarını sandıkta verdi.

Onun için ana muhalefet partisi chp de bu mesajı iyi okumalı ve üzerine düşeni yapmalı sandıkta çıkan bu oyları kendine mal etmemeli.

Bu oylar milletin oraya yönelen tepki oylarıdır.

Artık gerçek manada ana muhalefet partisi görevini yapmalı ve milletin gerçek gündemi ile meşgul olmalı ve bunların çözümü için İktidara siyasi baskı yapmalıdır.

Aksi takdirde çok kısa zamanda millet ' dur münit' der

Mustafa Polat Şanlıurfa Demokrat parti il başkanı